Jandarma'nın 181. yılı kutlandı

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 181. yılı tüm yurtta kutlandı. Ankara’da İçişleri Bakanlığı yetkililerinden oluşan heyet Anıtkabir’e gitti. Bakan Süleyman Soylu da Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile bir araya geldi. Görüşmede Soylu ve Çetin terörle mücadeledeki kararlığa dikkat çekti.

Abone ol

Jandarma Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle tüm Türkiye’de törenler düzenlendi. Başkentte adres Anıtkabir oldu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve beraberindeki heyet, Ata’nın huzuruna çıktı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin başkanlığındaki heyeti makamında kabul etti. Soylu, Jandarma Teşkilatı'nın gelişen teknolojiyle birlikte üstün bir kabiliyete ulaştığının altını çizerek insansız hava aracı teknolojisine değindi.

Bakan Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Orgeneral Çetin görüşmede terörle mücadeledeki kararlığa vurgu yaptı.

JANDARMA'DAN 181. YIL VİDEOSU

Jandarma Genel Komutanlığı, 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla video yayımladı.

Videoda havacılık, terör ve narkotik suçlarla mücadele, arama kurtarma ve komando birimlerinin eğitim ve operasyon görüntüleri yer aldı.

ulusal.com.tr

İran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye geliyor Gündem Twitter sansürlerine karşı tek çözüm milli sosyal medya Gündem Rus heyetin ziyareti ertelendi Gündem TSK, PKK'ya kök söktürüyor Gündem