"Kırmızılı Kadın"a biber gazı sıkan polis memurunun cezası kesinleşti

Gezi eylemlerinin ‘Kırmızılı kadını’ olarak bilinen Ceyda Sungur’u biber gazı sıkarak yaralayan, polis Fatih Zengin hakkındaki karar kesinleşti. Buna göre Zengin, önümüzdeki günlerde 600 fidanı kendisine gösterilen alana dikerek 6 ay boyunca bakım ve gözetimini yapacak.

Abone ol

Gezi parkı eylemleri sırasında ''Kırmızılı Kadın''olarak tanınan Ceyda Sungur’u biber gazı sıkarak yaralayan polis memuru Fatih Zengin hakkındaki karar kesinleşti.

Zengin'in avukatı Funda Sadıkahmet Alp daha önce verilen karara, dosyanın Yargıtay’a gitmesi için İstanbul 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak itiraz etmşti.

Mağdur "Kırmızılı Kadın" Ceyda Sungur'un avukatı İlkay Bahçetepe de yine aynı mahkemeye, cezanın ertelenmemesi için başvurdu.

Davanın görüldüğü 73’üncü Asliye Ceza Mahkemesi, polis memuru Fatih Zengin'in avukatının itirazını reddetti.

Bu karar üzerine polis memuru Zengin, önümüzdeki günlerde 600 fidanı kendisine gösterilen alana dikerek 6 ay boyunca bakım ve gözetimini yapacak.

ulusalkanal.com.tr

Nihat Genç yazdı: Gurban, bir de hele, barış nedir Gündem PKK'dan askeri time roketli saldırı! Çatışma devam ediyor Gündem Şemdinli'de hava hareketliliği Gündem Genelkurmay, hükümeti böyle ikna etti Gündem