MGK yarın toplanıyor

Milli Güvenlik Kurulu Suriye’de yaşanan son gelişmeleri ve Ankara saldırısıyla ilgili ayrıntıları konuşmak üzere yarın toplanıyor. Gündem: PKK ile mücadele, Suriye'de "Esad'lı geçiş", Rusya'nın hamleleri ve canlı bomba saldırıları ele alınacak

Abone ol

İki ayda bir toplanan Milli Güvenlik Kurulu’nda gündemi Suriye’de yaşanan son gelişmeler, Rusya’nın bölgedeki etkinliği ve Ankara saldırıları olacak.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak MGK’da Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve iç tehdit masaya yatırılacak.

Türkiye’de bulunduğu iddia edilen canlı bombalarla ilgili son bilgilerin paylaşılacağı toplantıda, Suruç ve Ankara saldırılarının bağlantıları ile elde edilen bulgular hakkında bilgiler sunulacak.

PKK’nın saldırıları, TSK’nın terör örgütüne karşı verdiği mücadele ve Suriye’de “Esad’lı geçişin” kabulü de gündemin ağırlıklı konuları arasında bulunuyor.

ulusalkanal.com.tr

TSK'dan gövde gösterisi! İşte nefes kesen görüntüler Gündem Hrant Dink cinayeti soruşturmasında yeni gelişme Gündem Ünlü şarkıcı toprağa verildi! Cenaze namazını kıldıran imam bakın kim çıktı Gündem Serebral Palsi hastası çocuklara destek için yardım sergisi açıldı Gündem