Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, ABD'de FETÖ'yü anlattı

Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Amerika'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi anlattı. Örgütün hala Türkiye'de kaos çıkarabilecek güçte olduğunu belirten Pekin, "Örgütün tamamen temizlenmesi için Fethullah Gülen'in iade edilmesi gerekir" dedi.

Abone ol

Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, Merkezi Washington'da bulunan düşünce kuruluşu Türk Miras Vakfı'nın davetlisi olarak Amerika'ya gitti.

Emekli Albay ve Askeri Hakim Ahmet Zeki Üçok ve gazeteci Nedim Şener ile birlikte bir panele katılan Pekin, Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini anlattı.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün Işık Evlerinde özel yetiştirilmiş elemanlarının Dışişleri, Silahlı Kuvvetler, Emniyet, Adliye Polis Teşkilatı gibi kurumlara yerleştirildiğini belirten Pekin, bu kişilerin Pensilvanya'dan gelen emirlerle hareket ettiğini ifade etti.

Pekin, örgütün tamamen temizlenmesi için Fethullah Gülen'in Türkiye'ye iade edilmesi gerektiğini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Bursa Vali Yardımcısı Bulgurlu gözaltına alındı Gündem Erdoğan: 15 Temmuz günü tatil ilan edilecek Gündem Acı haber geldi: 1 asker şehit Gündem Darbeci, dinlenmemek için 'eski tip telefon' kullanmış Gündem