Filistin'den Esad'a destek!

Ortadoğu'da emperyalizme karşı direnişin merkezlerinden olan Filistin'den Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'a destek geldi. Filistin lideri Mahmud Abbas Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a mektup göndererek, 3 Haziran'daki seçim zaferinden ötürü tebrik etti.

Abone ol

Geçtiğimiz haftalarda milli birlik hükümeti kurarak önemli bir başarıya imza atan Filistin, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad'ı tebrik etti.

Filistin lideri Mahmud Abbas'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a mektup göndererek, 3 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçim zaferinden ötürü tebrik ettiği açıklandı.

Abbas mektubunda, "Suriye Arap Cumhuriyeti Başkanlığına seçilmeniz, Suriye'nin birliğini ve egemenliğini garanti altına alıyor. Aynı zamanda Suriye krizinin çözülmesi ve terörle mücadelesinin neticelenmesi için geri sayımı da başlatıyor" ifadeleri yer aldı.

Haziran ayının başında Filistin'de Hamas ve Fetih arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlanmış ve varılan mutabakatla milli birlik hükümeti kurulmuştu.

ulusalkanal.com.tr

Bu mu omurgalı milliyetçilik? Gündem Erdoğan, DSP ve BBP ile görüştü Gündem 'İhsanoğlu bizim adayımız olamaz!' Gündem ''Aramızdan birini ölüme uğurlamayacağız'' Gündem