Atilla Sarp: 66 yıldır NATO hainlik yaptı

Türkiye Gençlik Birliği'nin başlattığı "NATO'ya Hayır Haftası" kampanyası 1968'deki benzer eylemleri yeniden gündeme getirdi... 68 gençliğinin önderlerinden Atilla Sarp, geçmişten günümüze NATO'nun hep Türkiye'nin bağımsızlığına karşı bir tehdit olduğunu söyledi. Türkiye'nin bugün de bir yol ayrımında olduğunu belirten Sarp "NATO'dan çıkılması gerektiğini" söyledi.

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği'nin başlattığı NATO karşıtı eylemler, akıllara 1968 yılında yapılan "NATO'ya Hayır Haftası" kampanyasını getirdi.

68 kuşağı önderlerinden eski Dev-Genç Genel Başkanı Atilla Sarp, 14-19 Mayıs 1968'deki eylemlerin bugünkü önemini Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Geçmişten günümüze Atlantik ittifakının Türkiye'nin bağımsızlığına tehdit olduğunu belirtti Atilla Sarp. NATO tatbikatındaki "Düşman hedef" skandalının da bilinçli bir eylem olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin bir karar aşamasında olduğunu belirten Sarp, NATO'dan çıkma çağrısı yaptı.

Haber:Gürkan Demir

Kamera: Uğur Marangoz​

ulusal.com.tr

68 ruhu İstanbul'un kampüslerinde canlandı Gündem Sencer İmer: Listeye PYD de eklenmeli Gündem Kritik Soçi zirvesi! Türkiye Rusya İran anlaştı Gündem O tabela değişti: NATOyolu, ATAyolu oldu Gündem