Erdoğan'a 'haddini bil' resti! Kadir Mısıroğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "İslam'ın güncellenmesi" açıklaması belli çevreleri harekete geçirdi. Nur Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Profesör Doktor Ahmet Akgündüz, Erdoğan'a meydan okudu, "haddinizi aşarak Şer'i meselelerde fikir beyan etmeyin" dedi. 42 yıllık dostu olan Kadir Mısıroğlu da Erdoğan'a "Muhabbette freni olmayanın varacağı yer ‘Put’çuluktur" uyarısı yaptı

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına belli çevrelerin tepkisi sürüyor.

Erdoğan'a en sert tepki de Nur Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Profesör Doktor Ahmet Akgündüz'den geldi.

Sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Akgündüz, Erdoğan'a sert sözlerle hedef aldı, "Muhterem Cumhurbaşkanım. Haddinizi aşarak Şer’î meselelerde fikir beyan etmeyiniz. Zira ne müctehid ve ne de fıkıhçısınız. Ehil olmadığınız konularda ve hele de şer’î konularda görüş beyân etmeniz tamamen şahsınızı felâkete sürükleyebilir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ameliyat sonrası hastanede ziyaret ettiği Kadir Mısıroğlu da "güncelleme" açıklamasına tepki gösteren isimler arasında yer aldı. Erdoğan’ı, sözleri ve fiilleriyle Allah düşmanlarını sevindirmekle itham eden Mısıroğlu, "Muhabbette freni olmayanın varacağı yer ‘Put’çuluktur." ifadelerini kullandı.

8 Şubat'ta "Suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüt faaliyeti çerçevesinde nitelikli dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik" suçlarından tutuklanan Alpaslan Kuytul'un başkanı olduğu Furkan Vakfı'nın internet sitesinden de Erdoğan'a tepki içeren bir video yayınlandı.

Kuytul'un eski bir konuşmasını paylaşan vakıf yöneticileri, Erdoğan'a açıklamasına karşı müslümanları uyanık olmaya çağırdı.

ulusal.com.tr

İran'da düşen özel Türk uçağıyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı'ndan açıklama Gündem Çiftlik Bank'ın danışmanı ünlü isim Mehmet Çevik çıktı iddiası Gündem Bursa'nın Gemlik ilçesi taşınmıyor! Belediye başkanından açıklama Gündem Öcalan'ın Afrin talimatı örgüte nasıl ulaştı Gündem