Zekeriya Öz ve Celal Kara için kırmızı bülten

Kaçak kumpas savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara hakkında kırmızı bülten için ilk adım atıldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı firar eden F tipi savcılar hakkında kırmızı bülten çıkarılması için Adalet Bakanlığı'na başvurdu

Abone ol

Türkiye'yi terk eden F tipi savcılar hakkında kırmızı bülten çıkarılıyor.

Savcılık haklarında yakalama kararı çıkarılınca yurt dışına kaçan kumpas savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara için kırmızı bülten talebinde bulundu.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, F tipi savcılar hakkında kırmızı bülten çıkarılması için Adalet Bakanlığı'na başvurdu.

Özel görevli oldukları dönemde kumpas davalarında kritik roller üstlenen Öz ve Kara, haklarında yakalama kararı çıkarılacağını öğrenince ülkeyi terk etmişti.

Kumpas savcılarının Gürcistan üzerinden Ermenistan'a oradan da Almanya'ya kaçtıkları tespit edildi. Kaçak savcılar en son Almanya'nın Ulm Kenti'ndeki InterCity Oteli’nde görüldü.

ulusalkanal.com.tr

Açılım sürecinin şifrelerini Cemil Bayık çözdü Gündem Espiyonaj halk için mi yapılır? Gündem Tayyip Erdoğan'dan Devlet Bahçeli'ye sert cevap Gündem Emniyet müdürlüğüne roketle saldıran terörist itiraf etti Gündem