Sağlık Bakanı Müezzinoğlu hastaneden randevu alamadı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, partisinin seçim çalışmaları nedeniyle gittiği Edirne'de hastane çağrı merkezini gezdi. Müezzinoğlu, "Alo 182" randevu hattının tanıtımını yapmak için aradı, ancak içinde bulunduğu merkeze ulaşamadı. Bakan'ın imdadına yetişmek için yanındakiler telefonlarına sarıldıysa da ulaşım bir türlü sağlanamadı.

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu seçim çalışmaları nedeniyle gittiği Edirne'de hastane randevu çağrı merkezini ziyaret etti.

Bakan, sağlıkta gerçekleşen reformu anlatmak için "Alo 182" yi arayıp randevu almak istedi. Ancak Müezzinoğlu'nun bu girişimi sonuçsuz kaldı.

Telefonundan çağrı merkezine bir türlü ulaşamayan Bakan'ın imdadına yanındakiler yetişmek istediyse de bir türlü sonuç alınamadı.

Durumu toparlamak için, gelen çağrılara yanıt vermeyi tercih eden Müezzinoğlu bu kez de kulaklığın mikrofonu alnındayken konuşmak istedi.

Bakanın yanındakiler duruma müdahale etti ve mikrofonu düzeltti. Müezzinoğlu kaldığı yerden konuşmaya devam etti.

ulusalkanal.com.tr

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Erdoğan çok kızacak Gündem 'Uçak Amerika adına düşürüldü' Gündem Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı'ndan çarpıcı açıklama Gündem Bakın Erdoğan bu sefer CHP'yi neyle suçladı Gündem