İsrail bu sefer okulu vurdu

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kontrolden çıktı. Güne ölümle başlayan Gazze'de Filistinlilerin sığındığı Birleşmiş Milletler'e ait bir okul vuruldu. 15 kişi burada yaşamını yitirdi. Öldürülen Filistinli sayısı bin 260 kişiye ulaştı.

Abone ol

İsrail'in Gazze'deki bombardımanı hiçbir kural tanımıyor. Hamas'a yönelik operasyon yaptığı iddiasında bulunan İsrail Ordusu doğrudan sivillerin bulunduğu alanları hedef alıyor.

İsrail'in bayram boyunca aralıksız sürdürdüğü bombardımanda her gün onlarca Filistinli yaşamını yitirdi. Son olarak Filistinlilerin sığındığı Birleşmiş Milletler'e ait bir okul İsrail Ordusu'nun hedefi oldu. Burada 15 kişi öldü, en az 100 kişi yaralandı.

İsrai ateşinin başladığı 7 Temmuz'dan bu yana 252'si çocuk, 94'ü kadın ve 50'si yaşlı bin 260 Filistinli öldürüldü. Saldırılarda bin 980'i çocuk, bin 175'i kadın ve 259'u yaşlı 7 bin 30 kişi de yaralandı.

İsrail'in Gazze'deki tek elektrik santralini ve onu besleyen yakıt deposunu da vurması nedeniyle yaşam durma noktasına geldi. Gazze'de evler, hastaneler, okullar ve tüm yaşam alanları artık elektrikten yoksun. Bu santralin tamirinin çok uzun süreceği belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

AKP'yi sıkıştıran Birleşmiş Milletler kararı! Dünya Rusya'ya büyük şok! Dünya Filistin'de son durum Dünya +18! IŞİD katliamlarına bir yenisini daha ekledi Dünya