Beşiktaş, deplasmanda Leipzig'i 2-1 yenerek tarih yazdı

Grubundan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, son maçında, deplasmanda Leipzig'i 2-1 yenerek tarih yazdı. Kara Kartal böylece Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında en fazla puan toplayan ilk Türk kulübü oldu. Siyah beyazlılar aynı zamanda grubunu namağlup tamamladı.

Abone ol

Kartal yüksekten uçtu. Tarih yazdı. Alman takımı Leipzig'i 2-1 yenen Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi grubunu 14 puanla namağlup tamamladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider tamamlamayı garantileyen Beşiktaş, son maçında deplasmanda Almanya'nın Leipzig takımıyla karşı karşıya geldi.

Leipzig'de, Red Bull Arena'da oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-1 kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Alvaro Negredo ve Anderson Talisca kaydederken Leipzig'in tek sayısı ise Naby Keita'dan geldi.

Alınan bu galibiyet sonrası Beşiktaş hem rekor kırdı, hem tarihe geçti. Temsilcimiz şampiyonlar liginde, grubunda 14 puan toplayan ilk Türk takımı oldu. Kara Kartal aynı zamanda bir üst tura namağlüp çıktı.

Şimdi gözler Beşiktaş'ın rakiplerine çevrildi.

İhtimaller arasında Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Real Madrid, Sevilla, Shakhtar Donetsk bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü Türkiye saatiyle 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Beşiktaş'ın da yer alacağı son 16 turunda ilk maçlar 13-14 Şubat ve 20-21 Şubat, rövanş maçları ise 6-7 Mart ve 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

ulusal.com.tr

Beşiktaş yedekleriyle de farklı Spor Beşiktaş'ın Leipzig galibiyeti Alman basınında Spor Leonardo, Antalyaspor'da görevi bıraktı Spor Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı Spor