Aydınlık'ta görev değişimi

“Türkiye adına kazanılan bütün gelişmelerde Aydınlık imzasını görürsünüz. Açılım, terör, Türk Milleti’nin olmadığı 'yeni' anayasa, Ermeni soykırımı yalanı, F Tipi kumpaslar başta olmak üzere ülkemize yönelen her saldırıya Aydınlık’la yanıt üretirsiniz. Aydınlık, şimdi kendine güvenen bir kadro ile yeni yıla hazırlanıyor.”

Abone ol

Aydınlık Genel Yayın Yönetmenliğine Deniz Yıldırım'ın getirilmesinin ardından gazetede yeni görev değişiklikleri devam ediyor. Daha güçlü, daha genç bir kadro ile emin adımlarla yayın hayatına devam eden gazeteye Genel Müdür koltuğuna Türkiye Gençlik Birliği (TGB) kurucularından Tunç Akkoç, Yayın Koordinatörlüğüne de eski Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel getirildi.

Görev değişikliği önceki gün gazete çalışanları ile bir toplantı yapılarak paylaşıldı. Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım toplantıda yaptığı konuşmasında şunları belirtti: “Zorlu bir dönemde gazetemizin niteliğini ve satışını artırmak, basın hayatındaki hak ettiği yere gelmek için geçmiş birikimlerimiz ve başarılarımızın ışığında genç, dinamik yeni bir yayın yönetimi kurduk. Haber merkezimiz, servis şeflerimiz, muhabirlerimiz ve tüm çalışanlarımızla kolektif bir çalışma tarzını oluşturmak izin bir dizi projelerde adımlar atıyoruz.”

BÜYÜYORUZ

“Şüphesiz ülkenin ihtiyacına yakışan bir gazete, tüm çalışanlarımızın emeği ve ürünü olacaktır. Daha büyük zaferler için Aydınlık’ı büyütüyoruz. Okurlarımızın başlattığı kampanya hızla yayılıyor. Aydınlık başka hiçbir gazetede olmayanı yazar. Haberde gerçekleri, analiz ve yorumda geleceği buluruz. Türkiye adına kazanılan bütün gelişmelerde Aydınlık imzasını görürsünüz. Açılım, terör, Türk milletinin olmadığı 'yeni' anayasa, Ermeni soykırımı yalanı, F Tipi kumpaslar başta olmak üzere ülkemize yönelen her saldırıya Aydınlık’la yanıt üretiriz. Kendine güvenen bir kadro ile yeni yıla hazırlanıyoruz.”

Sözlerine “Aydınlıkçıyım” diye başlayan yeni Genel Müdür Tunç Akkoç şöyle konuştu: “Verimli çalışma tarzı ve ekip ruhuyla kesinlikle daha büyük başarıları yakalayacağız. Varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Burada çalışan arkadaşların birçoğuyla uzun yıllardan beri tanışıyoruz. Birbirimizi iyi tanıyoruz, çok şey paylaştık, büyük başarılara imza attık. Sizlerle çalışacağım için çok mutluyum. Aydınlık geleneğinin membası olan Aydınlık gazetesinde görev almak gurur verici. 95 yıllık yürüyüş burada başladı. Toplumsal mücadelenin kalbinde, yani karargahta olmak beni heyecanlandırıyor. Öte yandan Mehmet Sabuncu ağabeyimizin görevini devralmak da sorumluluk bilincimizi perçinliyor. Yeni bir döneme giriyoruz, finansal atılım dönemi. Şirketlerimizin finansal ve kurumsal işleyişini yeniden yapılandırıyoruz. Finansal gücümüzü arttıracağımız bu döneme büyük projelerle giriyoruz. Önümüzdeki bir yıl içerisinde 15 projeyi hayata geçireceğiz. 'Aydınlık dünyanın her yerinde' parolasıyla dijital abonelik kampanyası başlatıyoruz. Birkaç hafta içinde başlatacağımız bu kampanya sayesinde, yurtdışında yaşayan binlerce yurttaşımıza mobil uygulama ve e-gazete yoluyla Aydınlık gazetesini ulaştıracağız. Ekip ruhuyla büyük başarılar kazanacağız.”

'GELENEĞİN GAZETESİ'

Yeni Yayın Koordinatörü İlker Yücel şunları söyledi: “Büyük bir geleneğin, yükü omuzlarımızda. Sorumluluğumuz büyük. Biz bir geleneğin gazetesiyiz. Ortak akılla yöneteceğiz burayı. Geleceğe dair tasası olan herkes gençtir.” Yazıişleri Müdürümüz Ergün Gedek, “Aydınlık kadroları emekçi arkadaşlardır. Haber Merkezi'nde iyi Aydınlık meselesini 2016'da daha emin adımlarla hemen masaya yatıracağız. Okurlarımızdan aldığımız sorumluluk gereği, hatasız bir gazete yaratacağız” diye konuştu.

İnsanlığın önünde yeni bir çağın açıldığını ve Aydınlık'ın da buna önderlik edeceğini söyleyen eski Genel Yayın Yönetmenimiz Serhan Bolluk da konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “24 Temmuz'da Mehmetçiğimizin başlattığı operasyonlarla bir çağ açıldı. Bugünlerde Aydınlık'ı tam da bunun bilincinde çıkarmalıyız. Işık tutmalıyız. Önünüzde çok büyük görevler var. Şimdiki kadro bizim devrettiğimizden daha iyisini yapacaktır. Bu kadro çok büyük görevlere aday.”

ulusalkanal.com.tr

Ulusal Kanal 04-10 Ocak 2016 yayın akışı Medya İşte Aydınlık'ın yeni yıl manşeti: 2016 Mehmetçik Yılı Medya Bursa'da Aydınlık seferberliği Medya 2015’te en çok neleri konuştuk? Medya