13 askere müebbet istemi

Bültenimize bir son dakika gelişmesiyle başlıyoruz. Adana'da silah ve mühimmat yüklü MİT TIR'larının durulmasıyla ilgili soruşturmada 13 asker hakkında kamu davası açıldı. Askerlerin müebbet hapis ile cezalandırılmaları istendi.

Abone ol

Adana'da silah ve mühimmat yüklü MİT TIR'larının durdulmasına ilişkin yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. 13 askeri personel hakkında müebbet hapis istemiyle kamu davası açıldı.

19 Ocak'ta Suriye'ye silah ve mühimmat taşıyan MİT TIR'ları jandarma tarafından durdurularak aranmak istenmişti. Ancak arama, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesiyle engellenmişti.

MİT TIR'larının durdurulması ile ilgili Adana Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında 13 askeri hakkında mübbet hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı.

Soruşturma kapsamında daha önce de TIR'ları ihbar eden iki asker, Ankara'da gözaltına alınarak tutuklanmış kısa süre sonra da tahliye edilmişti.

ulusalkanal.com.tr

Arınç'ın doktorlarından açıklama Gündem Kız öğrencilere formalarıyla eylem yaptırdılar Gündem ''Soyuyorlar, elhamdülillah diyorlar'' Gündem ''Savcı bozuntusu'' Kılıçdaroğlu'na dava açacak Gündem