Eşini intihara sürüklediği öne sürülen kocanın yargılanması

Eskişehir'de yaşamına son veren eşini "intihara sürüklediği" iddia edilen ve hakkında 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istenen kişinin yargılanmasına devam edildi

Abone ol

Eskişehir'de yaklaşık 2 yıl önce yaşamına son veren eşini ''intihara sürüklediği'' iddia edilen kişinin yargılanmasına devam edildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, maktul Şemiye Budak'ın (50) kardeşi Erbil Civelek hazır bulundu. Tutuksuz yargılanan Erhan Budak (53) ise duruşmaya katılmadı.

Civelek, eniştesi Erhan Budak'tan şikayetçi olduğunu belirterek, "Ablam intihar edecek bir insan değildi. Ablamı intihara sürükleyenlerden şikayetçiyim. Ayrıca ablamın sürekli dertleştiği ve Erhan Budak'ın kendisine yaptıklarını bilen bir arkadaşı vardır. Kendisinin tanık olarak dinlenmesini istiyorum." dedi.

Sanığın mevcut halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 7 Mart'a erteledi.

Olay

Şemiye Budak, 1 Mart 2015'te kendisini bıçakla yaraladıktan sonra Kırmızıtoprak Mahallesi'ndeki Kanlıkavak Parkı yanından geçen Porsuk Çayı'na atlamış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Kadının eşi Erhan Budak hakkında ''intihara sürükleme'' suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Bir önceki duruşmaya katılan tutuksuz sanık Erhan Budak, üzerine atılan suçlamaları kabul etmemişti.

Şanlıurfa'da kar etkili oluyor Yurt Zonguldak'ta hırsızlık iddiası Yurt Hatay'da fırtına Yurt Kop Dağı'nda tatil bereketi Yurt