İsrailli üst düzey komutandan önemli itiraf

İsrail'in Suriye’deki terör örgütlerine verdiği destek yine gündemde. İsrailli bir komutan El Kaide’nin Suriye uzantısı El Nusra teröristlerini tedavi ettiklerini itiraf etti. İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon da geçen günlerde Suriye’deki muhalif oluşumlara yardım gönderdiklerini açıklamıştı.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Pekin'in dikkat çektiği "yaralanan El Nursa militanlarını İsrail araçları hastanelere götürüyorlar" bilgi İsrail tarafından doğrulandı.

İsrailli üst düzey bir komutan ülkesinin El Kaide’nin Suriye kolu El Nursa militanlarını tedavi ettiğini itiraf etti. Haberi İsrail’in en etkili günlük gazetelerinden Haaretz duyurdu.

Gazete adı açıklanmayan komutanın “El Nursa teröristleri tedavi görmek için İsrail’e geliyor” dediğini aktardı.

İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon da Suriye'nin İsrail sınırı yakınlarında faaliyet gösteren muhalif oluşumlara yardım gönderdiklerini açıklamıştı.

İsrail’de Dürzilerin yaşadığı Hurfeiş köyü sakinleri, geçtiğimiz aylarda Suriye’deki çatışmalarda yaralanan El Nursa militanlarının İsrail'e ait bir ambulansla taşındığını söylemişti.

ulusalkanal.com.tr

Patlama ile ilgili yeni gelişme! Gündem Şehit Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'a son görev! Gündem TSK'dan açıklama: 120 kilo bomba ele geçirildi... Gündem CHP ve HDP milletvekillerinin katıldığı yürüyüşte Öcalan posterleri taşındı Gündem