Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Denizcilik Bakanlığı kuracağız!

Abone ol

Vatan Partisi 10 Mayıs Pazar günü Beşiktaş'ta kahvaltılı toplantı düzenledi. Kaptan Nazmi Alev Teknesi'nde gerçekleşen kahvaltının ardından boğaz turu atıldı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek denizcilerin demir alırken kullandığı “Vira Bismillah” sözünü hatırlatarak “Bizans'ı almak için denize açılıyoruz” dedi. Perinçek partisinin 2 Haziran'da Hakkari Yüksekova'da miting yapacağını da duyurdu.

“DENİZCİLİK BAKANIMIZ ARAMIZDA”

Vatan Partisi tarafından Beşiktaş'ta düzenlenen kahvaltıda aralarında Em. Tümamiral Soner Polat’ın da bulunduğu İstanbul milletvekili adayları birer konuşma yaptı. Zeki Alasya'nın cenaze töreni nedeniyle toplantıya daha sonra katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, coşkuyla karşılandı. Burada konuşan Perinçek “ Partimiz Türkiye'de ilk defa Denizcilik Bakanlığı kuracağını ilan etti. Denizde buluştuk. Denizcilik Bakanımız da şu an aramızda” diyerek sözlerine başladı.

“BİZANS’I YIKACAĞIZ”

Denize açılmak için hazırlıkların yapıldığı sırada Perinçek “Atlarıyla gelen atalarımız 13 senede bir donanma kuruyor. Çaka Bey 'Ben Bizansı alacağım' diyor. Biz de şimdi Bizans'ı almak için denize açılıyoruz” ifadelerini kullandı. Bizans'ın son dönemlerinin yaşandığını anlatan Perinçek “Bizans'a döndüler. Sistemin projesini hepimiz biliyoruz. AKP-CHP-PKK bir hükümet kuracakmış. Onların devri bitti. Bizans yıkılıyor. Münafık Kardeşler bir tek Türkiye'de kaldı. Onları da biz yıkacağız. İstanbul Boğazı'ndan söz veriyoruz; Bizans'ı yıkacağız” diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Bu generaller niye Vatan Partisi’nde? Gündem Şehit anneleri Vatan anneleriyle buluştu Gündem Danıştay'da gelenek bozuldu! Gündem Avrupa Parlamentosu’ndan 7 Haziran raporu Gündem