Adliyede işçi bırakma

İstanbul Kartal Anadolu Adliye Sarayı'nda yemekhane ve çayocağında çalışan işçiler 2 aydır maaşlarını alamadıkları için iş bıraktı. Adliye önünde yapılan eylemi duyan hakimler ve savcılar da işçilerin yanına giderek destek verdi.

Abone ol

İstanbul Kartal Anadolu Adliye Sarayı'nda, yemekhane ve çayocağı işçileri iş bıraktı. 2 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakan işçiler adliye önünde eylem yaptı.

Adliyenin C blok kapısı önünde eylem yapan işçilere hakim ve savcılar da destek verdi. Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Nuh Hüseyin Köse "Sizin sorununuz bizim de sorunumuzdur" diyerek işçilerin arasında yer aldı. Hakim Köse işçilerin eylemini cep telefonuyla kaydetti.

"Taşeron firma 2 aydır bu kurumda maaşlarımızı vermiyor. Fazla mesailerimizi alamıyoruz. Yüz okumalarımız değiştirilerek giriş çıkış saatlerimizle oynanıyor. Sigortalarımızda da yolsuzluk var. İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda şuan adaletsizlik var. Biz bu adaletsizliği çözeceğiz"

İşçiler haklarını alana kadar çay ocaklarını kapatma kararı alarak adliyede öğle yemeği çıkarmayacaklarını belirtti.

Gazipaşa'da dikenli salatalık eylemi Ekonomi ODTÜ'de işçiler grevde Ekonomi "Rusya kendi ayağına sıktı" Ekonomi Vatandaş şikayeti harekete geçirdi! 'Cep'te müşteri hizmetleri ücretlerine düzenleme Ekonomi