Uşak'ta bir öğretmen öğrencilere zikir çektirdi!

Uşak'ta Emine Niyazi Deveci İlkokulunda 3. sınıfları okutan öğretmen F.A., öğrenciler arasında zikir yarışması yaptı. Müfredatta olmadığı halde bazı dini bilgileri öğretti. Bu yüzden çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu fark eden bir aile kızını başka bir okula yollamak zorunda kaldı.

Abone ol

Bütün bunlar Uşak'ta bir okulda yaşandı. Emine Niyazi Deveci İlkokulunda 3. sınıfları okutan öğretmen F.A. öğrencilerezikir çektirdi. Ve sayılarını defterlerine not ettirdi. Öğretmen öğrencilere onbinlerce kez Allah dedirtilmiş..

Öğretmenin yaptıkları bu kadarla da kalmadı. Okullarda Din dersi 4. sınıftan itibaren okutulmasına rağmen 3. sınıfları okutan öğretmen F.A., müfredat dışı bilgileri anlattı.

İlkokul öğretmeni F.A.'nın yaptıkları bir velilinin şikayeti ile gün yüzüne çıktı. Çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu fark eden baba kızını başka bir okula nakletti.

Eğitim-İş Uşak Şube Başkanı Başkanı Ercan Uzun, velinin konuyu yetkililere de ilettiğini ancak olayın üstünün kapatılmak istendiğini söyledi.

Benzer bir zikir olayı da İstanbul'da da yaşandı. Esenyurt Erdoğanlar İlköğretim Okulu’nda öğrencilere zikirmatik dağıtıldı. Öğrenciler arasında yarışma başlatıldı.

ulusalkanal.com.tr

YGS'ye nerede gireceksiniz? Açıklandı! Sağlık Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren haber! Danıştay, ÖSYM'nin o kararını durdurdu! Sağlık İstanbul Üniversitesi 12 Mart'ta yeni rektörünü seçecek Sağlık Ebola şüphesiyle hastaneye kaldırıldı Sağlık