Melih Gökçek soruşturmasında yeni gelişme

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Melih Gökçek hakkında söylediği "Ankara'yı parsel parsel sattı" sözleri üzerine başlatılan soruşturma 'takipsizlik' kararıyla kapatıldı. Gerekçe ise suç duyurusunda bulunanların belge ve delil sunmamaları

Abone ol

"Bu yapının kucağında oturmuştur ve bu yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır."

Bu sözlerle başlamıştı tartışma. İddialar vahimdi. İddiaların sahibi ise Başbakan Yardımcısıydı.

Üstelik iddialar bu kadar da değildi. Arınç sonradan çark edeceği 8 Haziran'ı işaret etmişti.

Bülent Arınç'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında söylediği "Ankara'yı parsel parsel sattı" sözleri üzerine soruşturma başlatılmıştı.

O soruşturmanın sonucu belli oldu. Takipsizlik...

Arınç, Gökçek’le ilgili iddialarıyla ilgili başka açıklama yapmadı ancak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Memur Suçları Bürosu, TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi ve bazı vatandaşların yaptığı suç duyuruları üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı.

Savcılık “Suç duyurusunda bulunanların herhangi bir belge ve delil sunmadıkları, televizyonlardaki açıklamalar üzerine sadece savcılığa dilekçe verdikleri” gerekçesiyle şüpheli Melih Gökçek hakkında “takipsizlik” kararı verdi.

ulusalkanal.com.tr

Sağlık Bakanlığı'ndan 9 ilde alarm Gündem Kamuda rüşvet ve yolsuzluk operasyonu! Çok sayıda memur gözaltında Gündem Erdoğan konuştu: Seyahatim öncesi manidar! Gündem Köprüde intihar girişimi! Gündem