TBMM'nin 100. Yılı için türkü söylediler

Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası, Meclisin 100'üncü yılı için telekonferans yöntemiyle türkü seslendirdi. "Isparta'dan çıktım yola" türküsünde, Milli Mücadele yıllarında gösterdiği kahramanlıklarla tanınan ve o yıllarda Isparta'nın Gönen ilçesinde yaşayan Demirci Mehmet Efe’nin hikayesi anlatılıyor.

Abone ol

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100'üncü yılı için türkü söylediler.

Süleyman Demirel Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası, "Isparta'dan çıktım yola" türküsünü bu özel yıl için telekonferans yöntemiyle seslendirdi.

Üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Ömer Türkmenoğlu'nun seslendirdiği türküye, orkestra üyeleri salgın nedeniyle evlerinden eşlik etti.

"Isparta'dan çıktım yola" türküsünde, Milli Mücadele yıllarında gösterdiği kahramanlıklarla tanınan ve o yıllarda Isparta'nın Gönen ilçesinde yaşayan Demirci Mehmet Efe’nin hikayesi anlatılıyor.

ulusal.com.tr

Türkiye ve Rusya'dan Astana açıklaması Gündem Gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağı açıldı Gündem Meclis 23 Nisan özel gündemiyle toplandı Gündem Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Ramazan mesajı Gündem