Selçuk, Üretim Ekonomisi İçin ‘Vatan’ Dedi

Vatan Partisi İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayları Av. Turan Karakaş ve ESHOT Şöförü Faik Bahar, Selçuk halkıyla buluştu.

Abone ol

Vatan Partisi İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayları Av. Turan Karakaş ve ESHOT Şöförü Faik Bahar, Selçuk halkıyla buluştu.

Partimiz İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayları Av. Turan Karakaş ve ESHOT Şöförü Faik Bahar, Selçuk halkıyla buluştu. Adaylar, Öncü Gençlik’le beraber tüm esnafı ve çevre köyleri ziyaret ederek hem Selçuk halkının sorunlarını dinledi hem de çözüm bildirgesini anlattı.Partimizin İzmir 1.Bölge milletvekili adayları, tüm zorluklara rağmen zanaatlarını gerçekleştirmeye çalışan esnafların, toprağının bereketini işleyen çifçinin dertlerini dinledi ve çözüm bildirgesini anlatarak köy halkını Vatan Partisi’nde birleşmeye çağırdı. Adayların coşkuyla karşılandığı Selçuk’ta, yurttaşlarla sohbet eden Karakaş, ”Tarımda yasakları kaldıracak, tekeli devletleştirecek ve köylünün emeğinin hakkını verecek tek parti Vatan Partisi’dir”dedi.

“Ülke, Üretim Yaptığı Sürece Kalkınır”

Zeytin köyünün kahvesinde, köy sakinleriyle tarım üzerine sohbet eden Turan Karakaş,”Ülkemiz üretim yaptığımız sürece kalkınır. Tarım ülkemizin üretim potansiyelinin en yüksek olduğu kaynaktır. Günümüzde çiftçinin üretim yapmasına izin verilmiyor. Bölgelerimizde yetiştirebileceğimiz yüksek miktarda tarım ürünü olmasına rağmen üretmek yerine ithal ediyoruz. Bu bir iktidar sorunudur” diye belirtti.Karakaş, köylülerin emeklerinin hakkını alamadıklarını belirtmesi üzerine; “ Hükümet çiftçiye ürettiğini satma imkanı vermiyor. Köylülerimiz bilinçli olarak sahipsiz bırakılıyor. Bunun sonucunda da köy yerleşkelerinde yurttaşlarımız barınamaz konuma gelip şehirlere göç ediyor. Ülke çiftçiye ekmek kazandırdığın zaman gelişir. Vatan Partisi tarımda bulunan yasakları kaldıracak, tekeli kamulaştıracakve köylünün emeğinin hakkını verecek” şeklinde konuştu.

“Silivri Zindanları Hak Edenleri Ağırlayacak”

Faik Bahar, zenginin her yerde zengin olduğunu köylününde refah bir hayatı hak ettiğini belirten Zeytin köyü yurttaşına,” Ben de sizler gibi işçiyim. Mecliste işçinin de çiftçinin de olması gerektiği için aday gösterildim.Vatan Partisi iktidara geldiğinde çiftçiyi,işçiyi bu duruma getiren tüm sorumluları yargılayacak. İşte o zaman Silivri zindanları hak edenleri ağırlayacak”dedi.

vatanpartisi.org.tr

Kaldırımda yer kalmayınca yolda yürüdü canından oldu Yurt 'Madem böyle bir şey yapacaktın...' Yurt Kedi ve köpekleriyle cami avlusuna sığındılar Yurt Ambulansın da karıştığı zincirleme kazada 1 ölü, 3 yaralı Yurt