Cahit Özkan'dan dikkat çeken açıklama: ''İyi Parti'yi FETÖ kurdu''

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP ve İyi Parti'nin FETÖ'yle ilişkisi üzerinden dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özkan, FETÖ'nün kasetlerle MHP'yi dizayn edemeyince İyi Parti'yi kurdurduğunu söyledi. Ak Partili Özkan, FETÖ'nün kendi ihanet kokan hamlelerine destek vermesi için de Kemal Kılıçdaoğlu'nu CHP'ye genel başkan yaptığını iddia etti.

Abone ol

Ak Parti’den İyi Parti ve CHP'nin FETÖ ile ilişkisi için dikkat çeken açıklamalar geldi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, İyi Parti’nin FETÖ’nün kurduğu bir parti olduğunu söyledi:

- İyi Parti malum olduğu üzere kasetlerle, kongrelerle MHP’yi dizayn etmeyi başaramayan FETÖ'nün kurdurttuğu bir partidir. İyi Parti’nin kendi kurucuları arasında yer alan Ümit Özdağ da İyi Parti’nin FETÖ ilişkisini ifade etti. Genel Başkanları da belge ve bilgilerle FETÖ ile ilişkisi açığa çıkan İstanbul İl Başkanına sahip çıktı.

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Ak Partili Özkan, CHP’de yaşanan kaset kumpasına da dikkat çekti:

- Kaset kumpasını gerçekleştiren FETÖ, Deniz Baykal’ı Genel Başkanlık’tan indirmek suretiyle bu Kılıçdaroğlu’nu getirerek neyi murad etmişti? Kendi sufleleriyle kendi ihanet kokan hamlelerine destek versin diye.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Düşmana korku, dosta güven veren bir yapıyı meydana getireceğiz'' Gündem TSK ve MİT'ten Metina'ya hava harekâtı Gündem 30 Ağustos Zafer Bayramı KKTC'de coşkuyla kutlandı Gündem MSB'den 30 Ağustos klibi: ''Zafer Bayramı'nı gururla ve coşkuyla kutluyoruz'' Gündem