“Ricciardone haddini bilmeli“

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Amerika'nın Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'yi hedef aldı. Soylu, "Ricciardone müstemleke valisi değil, misafirdir, haddini bilmeli" diye konuştu.

Abone ol

Soylu'nun hemen ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan da açıklama geldi. Bakanlık, Ricciardone'nin açıklamasının yeterli olduğunu ve Dışişleri'ne çağrılmayacağını bildirdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Amerika'nın Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'ye sert sözlerle yüklendi. Aydın Menderes'in mezarı başındaki anma töreninde konuşan Soylu, "Ricciardone'nin bir müstemleke valisi olmadığını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Haddini bilmeli. Türkiye'nin meselesiyle uğraşmasın" dedi.

Soylu'nun bu sözleri söylemesinden birkaç saat sonra Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, Ricciardone'nin açıklamasının yeterli olduğunu kaydedildi. Amerika Büyükelçisi'nin Dışişleri Bakanlığı'na çağrılmasına yönelik bir planlamanın da söz konusu olmadığı bildirildi.

ulusalkanal.com.tr

'Akademik tartışma için yanlış salon seçtiniz' Gündem Müezzinoğlu'ndan rüşvet ve yolsuzluk yorumu Gündem “Devlet çıkar çetelerinin elinde mafyalaşmıştır“ Gündem “Cemaat-Gladyo-Tarikat üçlüsü yıkılıyor!“ Gündem