Türkiye bu görüntüleri konuşacak!

"Türkiye o görüntüleri konuşacak!" İşçi Partisi Türkiye'nin gündemini sarsacak yeni görüntüler açıklayacak. Partiden yapılan açıklamada, bugüne kadar hiç bir yerde yayınlanmayan görüntülerin basına duyurulacağı belirtildi. Basın toplantısı ise, yarın saat 13.00'da yapılacak.

Abone ol

Türkiye kamuoyu, ülkenin gündemine bomba gibi düşecek görüntülerle tanışacak!

Görüntüleri ise İşçi Partisi açıklayacak.

Partiden önemli bir açıklama yapıldı. Perşembe günü saat 13.00'da düzenlenecek olan basın toplantısında, çok önemli bilgilerin kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. Açıklamada, "Daha önce hiç yayınlanmamış!, Daha önce hiç kimsenin görmediği!, Daha önce kimsede bulunmayan, bölücülük ve yıkıcılığın hangi araçlarla yürütüldüğünü ortaya koyan görüntüler!" ifadeleri kullanıldı.

Bu açıklamanın ardından herkes, "İşçi Partisi hangi görüntüleri açıklayacak" sorusunu sormaya başladı. Sosyal medyada gün boyu İşçi Partisi'nin ne görüntüsü açıklayacağı konuşuldu. Ancak görüntülerin konusuna ilişkin net bir bilgi verilmedi.

İşçi Partisi Basın Bürosu Başkanı Ezgi Sağcan, açıklamayla ilgili Ulusal Kanal yayınında konuştu.

Açıklama saat 13.00'de İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Hasan Basri Özbey tarafından partisinin İstanbul İl Merkezi'nde paylaşılacak.

ulusalkanal.com.tr

Dursun Çiçek'ten suç duyurusu Gündem Genelkurmay'dan soruşturma talimatı Gündem "Takiyye, yalan her yol var bunlarda" Gündem "Ankara'da yalan var koşun gelin AOÇ'de talan var" Gündem