İstanbul'daki trafik çilesi ikiye katlandı

Kar yağışı şiddetlendi, yollar karla kaplandı, İstanbul'daki trafik çilesi ikiye katlandı. Araçlar yolda kaldı, toplu taşımada yoğunluk yaşandı. Hava ve deniz ulaşımında da sefer iptaller birbirini izledi.

Abone ol

"İstanbul kara hazır" denildi ama yine olmadı.

İstanbul'da karla birlikte trafik çilesi ikiye katlandı.

Boğaz köprüleri, E-5 karayolu ve TEM otoyolunda sabah saatlerinde trafik normaldi ama bağlantı yollarında trafik durdu.

TEM Otoyolu'nun Dilovası rampasında zincirleme trafik kazası yaşandı. 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Silivri'de meydana gelen ve 30 aracın karıştığı kaza sonucu her iki şeritte de trafik durdu. Kaza nedeniyle Edirne ve İstanbul yönlerinde ulaşım sağlanamıyor.

Araçlar yolda kaldı, sürücüler dakkalarca uğraştı. Unkapanı Köprüsü üzerinden Taksim istikametine giden bazı araçlar Tarlabaşı Bulvarı'ndan çıkamadı.

Taksim-Dolmabahçe Tüneli'nde de trafik durdu. Vatandaş gideceği yere yürümek zorunda kaldı.

Ve metrobüs. Küçükçekmece'de iki metrobüs çarpıştı, metrobüs yolu kapandı. Duraklar yoğunluk arttı. Çok sayıda metrobüs kazanın olduğu yerde kuyruk oluşturdu, geçişler kontrollü olarak sağlanıyor.

İDO ve İstanbul Şehit Hatları seferleri iptal edildi. Anadolu Yakasın'ndan Avrupa'ya geçişlerde yolcular Marmaray'ı kullandı.

200'den fazla seferin iptal edildiği Atatürk Havalimanı otele döndü.

Pistlerin kapanmaması için Devlet Hava Meydanları İşletmesi kar timi ekipleri de alarmda.

Kar kalınlığının Beylikdüzü ve Çamlıca'da 40 santimetreye ulaştığı İstanbul'da bugün okullar tatil edildi.

Kuşu'ya Danıştay'dan müjde Yurt İstanbul'da 3 gün boyunca 6 ilçede elektrik kesilecek Yurt Palandöken'de kar kalınlığı 80 santimi buldu Yurt Gazinodaki tartışma kanlı bitti: 1 ölü Yurt