Uğur Dündar'dan Halk TV açıklaması

Halk TV’de son günlerde yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Usta gazeteci Uğur Dündar, HalkTV’deki yayın konseyi görevini bırakmayı düşündüğünü açıkladı...

Abone ol

Gece bülteni sunucusu İsmail Dükel'in görevine son verilmesi sonrası Halk TV'de yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi.

Usta gazeteci Uğur Dündar, Halk TV’deki yayın konseyi görevini bırakmayı düşündüğünü açıkladı.

Kanalın gece spikerlerinden İsmail Dükel ile yollar geçen gün ayrılmıştı. Dükel’in ardından bir kopuşun da Uğur Dündar cephesinde yaşanabileceği ortaya çıktı.

Usta gazeteci Uğur Dündar Twitter adresinden yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 5 yıldır özveriyle program yaptığım @halktvcomtr 'nin iç işlerine en ufak bir müdahalem olmadı. Aksini kimse iddia edemez. Şu gitsin, bu gelsin gibi talepler aklımın ucundan geçmez. Tv'nin bağımsızlığı için kabul ettiğim Yayın Konseyi görevimi de bırakmayı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Halk TV Yayın Konseyi Üyesi Ayşenur Arslan, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Arslan, İsmail Dükel'in Halk TV'deki programlarına son verilmesiyle ilgili olarak, "Hiçbir fikrim yok. Üzgünüm" diye belirtti.

Ne olmuştu?

Halk TV sunucularından İsmail Dükel’in Halk TV’deki programlarına son verildi.

Dükel, "Görevimden alındığımı öğrendim" dedi.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Dükel, “Dostlar #HalkTvİSMAİLDÜKELSİZolmaz diye tag açmışlar. Zorunlu bir açıklama yapma gereği doğdu. “Bayramdan sonra görüşürüz” demiştim. Görüşemeyeceğiz. İzin dönüşü kanal yönetiminin tasarrufuyla görevimden alındığımı öğrendim. Veda edemedim. Kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin” İfadelerini paylaştı.

Yeşilçam'ın yıldızı hayatını kaybetti! Medya Çukur dizisi ne zaman başlayacak? Çukur'da Cumali rolünü kim oynayacak? Medya Halk TV'de İsmail Dükel'in görevine son verildi Medya Anadolu basını iflasın eşiğinde Medya