Aslan sabırları zorluyor

Galatasaray'da sabır taşı çatlamak üzere! Son dönemde üst üste hayal kırıklığı yaratan sonuçlar alan sarı kırmızılılar, 2-0 öne geçtiği Gaziantep BŞB maçında turu penaltılarla geçebildi ve Türkiye Kupası'nda bir üst tura ıslıklar arasında gitti. Başkan Ünal Aysal'ı ilk kez protesto eden ve "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yapan tribünler, futbolcular aleyhine ve Terim lehine de bağırdı...

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de aldığı sonuçlar ve oynadığı futbolla taraftarını tatmin etmeyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da geçer not alamadı.

4. tur maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden sarı kırmızılılar, 2-0 öne geçtiği maçta 2-2'ye engel olamadı.

Galatasaraylı taraftarlar skor 2-0'dan 2-2'ye gelince futbolcuları ıslıkladı, "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" tezahüratı yaptı...

Mancini'nin öğrencileri rakibine üstünlüğü penaltı vuruşları sonucunda 6-5 ile sağlayabildi ve adını zor da olsa Türkiye Kupası 5. Turu'na yazdırdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kupa mücadelesinin uzatmalara gitmesi taraftarların protestolarına yol açtı.

Ünal Aysal'ın başkan seçilmesinden sonra ilk kez tribünler yönetime tepki gösterdi. "Yönetim istifa" seslerinin yükseldiği Türk Telekom Arena'da, eski teknik direktör Fatih Terim lehine "İmparator Fatih Terim" sloganları da atıldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 2-0 önde oldukları maçın 2-2 bitmiyeceğini düşündüğünü söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Özer ise, müthiş bir geri dönüş yaptıklarını belirtti.

Bu arada,seri penaltılar sırasında Sabri'nin, 5. vuruşta topu kaleciye nişanladığı atış Teknik Direktör Mancini'nin tepkisini çekti. İtalyan teknik adam kaçan atış sonrası sinirli bir şekilde yedek kulübesini terk etti.

ulusalkanal.com.tr

Gözleri kapalı maç yaptılar Spor Drogba masaya oturdu Spor Tamer Yelkovan’ın acı günü Spor Sneijder açıklama yaptı Spor