Millilerden Mehmetçik'e selam

Ay-yıldızlılar, galibiyeti kahraman Mehmetçiğe ve şehit olan askerlere armağan etti. Arnavutluk'u 1-0 yenen A Milli Futbol Takımı asker selamı vererek oparasyona katılan Mehmetçiğe mesaj gönderdi

Abone ol

Asker selamı verdiler, galibiyeti cephedeki mehmetçiğe armağan ettiler.

Arnavutluk'u 1-0 yenen A Milli Futbol Takımı'nda teknik heyet ve futbolcular, maçın ardından soyunma odasında asker selamı verdi. Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e mesaj gönderdi.

Büyük beğeni toplayan fotoğraf Milli takımın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Ay-yıldızlılar, "Galibiyeti kahraman Mehmetçiğe şehit olan askerlere ve vatandaşlara armağan" ettiğini açıkladı.

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan ayrı kalacak Beşiktaş'ın milli futbolcusu Dorukhan Toköz de koltuk değnekleriyle takımın yanında yer aldı.

ulusal.com.tr

''Amacımız teröristleri yok etmek'' Gündem Son dakika haberleri! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Mardin'e 300'e yakın havan düştü Gündem ''Azerbaycan gençliği bu kutsal savaşta Türk askerinin yanındadır'' Gündem Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Ulusal Kanal'a konuştu! "Bütün Akçakale'yi bayrak denizine boğacağız" Gündem