Ankara Antlaşması, hayallerinizin kapısını aralayacak!

Ankaralı genç bir girişimci olan Bahadır Şahin, ingilteredeoturumal.com sitesini hayata geçirerek özellikle genç girişimcilerimizi hayallerine ulaştırmak için ilk adımını atmış oldu.

Abone ol

İngilteredeoturumal.com site yöneticisi Bahadır Şahin, birçok insanımızın haberinin olmadığı çok önemli bir noktaya dikkat çekerek “İngiltere’de şirket kurmak isteyen tüm girişimcilerimize Ankara antlaşmasının sağladığı fırsatları hatırlatarak bu fırsatların 2020 yılı sonu itibari ile sona erecek olmasına dikkat çekiyor. Dolayısıyla genç girişimcilerimizi Ankara antlaşması sona ermeden, bu antlaşmanın sunduğu olanaklardan istifade edilmesi gerektiğini hatırlatıyor. ingilteredeoturumal.com site yoneticisi Bahadır Şahin "Bu kapsamda insanlarımızın öncelikle olanaklarını İngiltere özelinde değerlendirmelerinin kendileri için daha faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Ankara antlaşması; Türk vatandaşlarına İngiltere’de şirket kurma, şirketlere ortak olma veya çalışma izinlerinin yanında İngiliz vatandaşlarına tanınan ücretsiz eğitim ve sağlık imkanlarından, bakmakla yükümlü oldukları aile bireyleri ile birlikte yararlanma imkanı sunuyor.

İngilteredeoturumal.com sitesi çözüm ortaklarına birçok fırsatlar da beraberinde sunmaktadır. Bu fırsatları sıralayacak olursak;

Vize başvurusu ve takibi

İlgili ülkede şirket kurulumu,

Ofis kurulum ve yönetim hizmetleri,

Pazarlama ve ürün piyasa araştırması yapmak,

Çeviri hizmeti sunmak,

ve yatırım danışmanlık hizmetleri

gibi ihtiyaç duyulan tüm alanlarda dünyayı girişimcilerimizin ayağına getiriyor. ŞAHIN "Yurt dışında ilk kez ticaret yapmak isteyenlerin hem ülke ekonomimize hem de Türk insanına faydalı olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz vurgusu yaptı. Özellikle COVID-19 sürecinde daralan ve sıkışan ekonomik açılımlarda girişimcilerimize olağanüstü hedefler gösterecek, rehberlik yaparak her türlü risk faktörlerini ortadan kaldıriyoruz" dedi.

İşçi dik durdu kıdem çalışması rafa kalktı Ekonomi Makarnaya talep arttı Ekonomi Mini istihdam teklifi Meclis'te görüşülüyor: Türk-İş Plan ve Bütçe Komisyonu'na görüşlerini sundu Ekonomi Uzman çavuşlar haklarında iyileştirme istiyor Ekonomi