Afrin'de terör örgütünün imha edilen eğitim kampı ve muhabere merkezi

TSK, Suriye Afrin'den bir görüntü paylaştı. "Afrin’de terör izleri bir bir siliniyor" denilen TSK açıklamasında paylaşılan görüntüde, terörist barınma alanları, su kuyusu, nizamiye, atış alanı ve muharebe merkezi yer alıyor

Abone ol

Afrin'de imha edilen kampın görüntüleri ortaya çıktı. Hacıhasanlı bölgesindeki kampta PKK/PYD'nin çocukları zorla kampa soktuğu tespit edildi.

PKK/PYD'nin çocukları zorla silah altına alıp eğittiği kamp görüntülendi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in Hacıhasanlı bölgesinde terörün izleri siliniyor. Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınmasının ardından, bölgede mayın ve el yapımı patlayıcı arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölge halkının en kısa sürede yeniden normal yaşamlarına dönmesi planlanıyor. Terörden arındırılan noktalardan biri de Afrin'in Hacıhasanlı bölgesinde bulunan eğitim kampı.

Geniş ve ormanlık bir alana kurulu kampta su kuyusundan atış alanına, yatakhaneden muhabere merkezine kadar çok sayıda bölüm bulunuyor.

Bu kampta, 13-17 yaş arasındaki çocuk savaşçıların eğitildiği teröristlerin üzerinde bulunan hafıza kartlarındaki fotoğraflarla ortaya çıkmıştı.

ulusal.com.tr

Sanatçı Zuhal Olcay'a hapis cezası verildi Gündem AŞTİ ve ANKAPARK için karar verildi Gündem Abdullah Gül ile İstanbul'da sürpriz görüşme! İşte fotoğrafı Gündem Bekleniyordu! Kar Türkiye'ye giriş yaptı (Hava durumu) Gündem