Paris "Vatan" diyor

Abone ol

Vatan Partisi Avrupa Temsilcisi, Kayseri Milletvekili adayı Beyhan Yıldırım, Paris Başkonsolosu ve Paris Seçim Komitesi Başkanı Emre Kadıoğlu ile T.C. Paris Başkonsolosluğu'nda görüştü. Yıldırım, Kadıoğlu'ndan Paris'teki seçimlere ilişkin bilgi aldı. Kadıoğlu, Paris'te kurulan 8 sandıkta ilk üç günde yaklaşık 5200 seçmenin oy kullandığını söyledi. Fransa'daki 300 bin seçmenin 124 bini Paris ve çevresinde yaşıyor. Fransa'da Cuma günü başlayan resmi tatilin Paris'teki göreceli yüksek katılımda etkili olduğu Başkonsolos tarafından söylendi.

Vatandaşlar: "Vatan Partisi Gönüllerin Partisi"

Konsolosluk önünde Aydınlık'a açıklamalarda bulunan Ayla Balcı ile Emine Kıymet Demir ve beraberindekiler oylarını Vatan Partisi'ne verdikleri açıkladılar. Balcı, şu ifadeleri kullandı: "Doğu Perinçek ve ekibi büyük işler başardı. Takdir ediyoruz. 6 ay önce kocamı kaybettim. Yaşasaydı kocam da Vatan Partisi'ne oy verecekti. Vatan Partisi, Atatürk'ün politikalarını en iyi savunan siyasi parti. Oyumu Vatan Partisi'ne verdiğim için çok mutluyuz. Mutlaka barajı aşacağız."

Demir: "Vatan Partisi'ne güveniyoruz"

Emine Kıymet Demir ise şunları söyledi: "CHP'nin son 5 yılda büyük hataları oldu, kabul etmek mümkün değil. Gelinen aşamada Vatan Partisi'nden iyisi yok. Oğlum da Vatan Partisi'ne oyunu verdi. Oylar bölünüyor safsatısna kanmayalım. Gönlümüzdeki Parti'ye oy verelim. Vatan Partisi gönüllerin partisidir. İnşallah barajı aşacağız."

TGB Paris Başkanı: "Bir oyunla son ver oyuna"

Paris'te oyunu kullanan TGB Başkanı ve Sorbon Descartes Siyasal Bilimler öğrencisi Emre Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Oyumu Vatan Partisi'ne verdim. Universiteli gençler arasında Vatan Partisi çok destekleniyor. Türkiye'nin birlik ve beraberliğinden yana olan, Atatürk ilkelerine, yurtta barış, dünyada barış ilkesine önem veren her seçmeni Vatan'a oy vermeye çağrıyorum. Bir oyunla son ver oyuna, diyorum"

Yıldırım: "Fransa'daki seçmenden oy istiyoruz"

Konsolosluk önünde açıklamada bulunan Vatan Partisi Avrupa Temsilcisi Beyhan Yıldırım Fransa'daki 300 bin seçmenden oy istedi. Yıldırım açıklamasında, Vatan Partisi'nin iktidar olmadan Ermeni meselesi gibi Avrupa'daki Türk toplumunu yakından ilgilendiren önemli bir sorunu çözdüğünü vurguladı. Yıldırım şu ifadeleri kullandı: "Laiklik ve kamuculuk Avrupa'nın olmazsa olmazıdır. Fransa'daki ekonomik krizin aşılması, ırkçılığa karşı mücadelede de kamuculuk yeniden hayata geçirilmelidir. Vatan Partisi olarak, Ortadoğu'ya barışın gelmesi için yoğun, verimli girişimlerimiz devam ediyor. Bu politikalarımız Türkiye'nin olduğu kadar Fransa'nın da yararınadır. Bütün vatanseverleri Vatan Partisi'ne oy vermeye çağırıyorum."

Türk gemisini vuran Libya'dan açıklama Dünya Suriye'den Davutoğlu'na tepki: Bu açık bir saldırıdır Dünya Almanya'da AKP skandalı! Binlerce Türk şikayetçi! Dünya Makedonya'daki çatışmada ölü sayısı artıyor Dünya