İyi Parti'nin S-400 hazımsızlığı: 3 tane boruya 2.5 milyar dolar verdiler

Halk TV'de Taksim Meydanı programına katılan İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, S-400 alımları hakkında söylediği sözlerle dikkat çekti.

Abone ol

Tartışma programında konuyu S-400 alımına çeken Türkkan, "Bizim 2.5 milyar dolarımız gitti. S-400'lere 2.5 milyar dolar verdik" diyerek milli savunmaya yapılan yatırımları eleştirdi.

"Rusya bizimle dalga geçiyor" diyen Türkkan, "Rusya vermiş boruyu alın istediğinizi yapın diyor" sözleri ile önemli silah alışverişini ti'ye aldı.

S-400'ü boru olarak tanıtan İyi Partili Milletvekili, koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan Biz Bize Yeteriz Kampanyası'na da laf atarak, "Biz Bize Yeteriz Kampanyası ile toplanan para 300 milyon dolar, 8 katı parayı 3 tane boru için götürüp Rusya'ya vermişiz" dedi.

ulusal.com.tr

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Gündem TSK'dan koronavirüs ile mücadelede göz dolduran başarı Gündem İstanbul ve İzmir'den tepki çeken görüntüler Gündem 31 Mayıs'ta düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6'ya yükseldi Gündem