Vatan Partisi Lideri Perinçek'ten polis teşkilatına kutlama mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıl dönümünü yayımladığı mesajla kutladı. Perinçek, “Polis teşkilatımız ve onun kahraman mensuplarının sorunlarını Vatan Partisi kararlılıkla çözecektir” dedi.

Abone ol

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıl dönümünü kutladı.

Perinçek, şehit olan polislerimizi minnet ve şükranla anarken; dul, yetim ve gazilerini saygıyla selamlarız ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Lideri, mesajında polis teşkilatının sorunlarının görmezden gelindiğini kaydetti.

"Polis teşkilatımız ve onun kahraman mensupları bu anlamlı güne, çözüm bekleyen sorunlarına aldırılmadığını görerek ve polisimizi parti polisi haline getirmek isteyen çabalara isyan duygularıyla dolu girmektedir"

Perinçek, polis teşkilatının sorunlarını Vatan Partisi’nin çözüme kavuşturacağını belirtti.

"Polisimizin çalışma şartlarının ağırlığı, polis eğitim kurumlarındaki keyfi uygulamalar, yaşam şartlarının iyileştirilmesi, lojman ihtiyacının karşılanması, terfi ve yer değiştirmelerde keyfinin önlenmesi dul yetim ve görev malüllerine sahip çıkılması gibi çözüm bekleyen sorunlarını Vatan Partisi kararlılıkla çözecektir"

ulusalkanal.com.tr

Çocuk Esirgeme’de "Sızıntı" Gündem Öğrencilere toplam 5 gün tatil! Gündem Erdoğan mitingleri iptal etti Gündem Berkin Elvan dosyasındaki tüm polisler tayin edildi Gündem