‘Vatan Partisi, halkın önünü açacaktır’

Türkiye’nin kaderini belirleyecek 7 Haziran seçimleri öncesi Vatan Partisi’nde aday adaylık başvurularına talepler artıyor.

Abone ol

Vatan Partisi Eskişehir İl Örgütü dün, ilk milletvekili aday adayını tanıttı. Parti İl Binası’nda gerçekleşen toplantıda Vatan Partisi Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Temel Aras, basın toplantısı düzenledi.

Aras, konuşmasında vatan bütünlüğü için Vatan Partisi’nin politikalarına vurgu yaptı.

‘Milletin iradesi çantada keklik değildir’

Aras, 2 sene öncesinde Eskişehir’in yerel televizyonu ES TV de katıldığı programda, “Şimdi artık iktidarı ile muhalefeti ile bu milleti oyalayanlar iyi bilsinler ki, artık milletin oyu, milletin iradesi çantada keklik değildir” dediğini ve şu anda bunu yaşadıklarını belirtti.

‘Eskişehir’in 6 milletvekilliğinden birini kesinlikle alacağız’

Basın mensuplarının özellikle not almasını isteyen Aras, “Vatan Partisi’nin ne Türkiye’de ne Eskişehir’de baraj sorunu yoktur. Eskişehir’den 6 milletvekilliğinden birisine talibiz ve kesinlikle birini alacağız. Basın mensupları bunu not alsınlar lütfen” dedi.

“Türkiye’de iktidar boşluğu vardır” diyen Aras, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Muhalefet boşluğu vardır diyeceğim ama olmayan bir şeyin boşluğu olmaz. O iktidar boşluğunu da Vatan Partisi meclise girerek o boşluğu dolduracaktır, bu kötü gidişatı durduracak, milletimizin önünü açacak ve içimize düştüğümüz kaostan kurtaracaktır. Eskişehir’de üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz.”

Gizemgül Yavuz/ Eskişehir

ulusalkanal.com.tr

40 polis arama yaptı! Yurt İzmit Körfezi gemi trafiğine kapatıldı Yurt AKP'li belediye önce söz verdi, sonra yıktı Yurt MİT ve emniyeti alarma geçiren otomobil! Yurt