TÜSİAD'tan açılım mesajı

Yerel seçimlerin ardından TÜSİAD'tan seçimlerle ilgili açıklama geldi. TÜSİAD yönetimi "2014 Yerel Seçimlerinin yüksek bir katılımla ve güvenli bir şekilde tamamlanmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Açılım sürecine de değinilen açıklamada "çözüm süreci ve Avrupa Birliği uyumuna hız kazandırmalıyız.” denildi.

Abone ol

TÜSİAD 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından bir açıklama yaptı. Açıklamada Öcalan ile yürütülen açılım sürecine yorum yapıldı.

Açıklamada “2014 Yerel Seçimlerinin yüksek bir katılımla ve güvenli bir şekilde tamamlanmasından memnuniyet duymaktayız" denildi.

Son dönemde muhalif çıkışları ile bilinen TÜSİAD'ın açıklaması AKP'ye karşı geri adım sinyali olarak yorumlandı.

Seçim sonrası döneme ilişkin değerlendirmelerin de yer aldığı açıklamada "hızla ve partiler üstü bir anlayışla demokrasimizi, ekonomimizi ve sosyal yapımızı güçlendirecek reformlara yönelmeli" ifadesi kullanıldı.

Tüm siyasi partileri ve adayları, kutladıklarını belirten TÜSİAD yönetimi seçilen tüm yerel yöneticilere başarılar diledi.

ulusalkanal.com.tr

işte Yerel Seçim 2014'ün sürpizleri Gündem Erdoğan Köşk'e çıktı Gündem CHP'ten itiraz geldi Gündem İsminin üstü çizildi Gündem