Dehşet anı kamerada

Kağıthane'de bir inşaatın temel kazısında kullanılan kullanılan vinç devrildi. Vinçi kullanan operatörü de dev makine ile 20 metre derinlikteki temele yuvarlanarak feci şekilde can verdi. Vinç operatörünün cenazesi ise başka bir vinç ile çıkarıldı

Abone ol

İstanbul Kağıthane'de bir inşaatın temel kazısında acı bir kaza yaşandı. Temel kazısı sırasında delici makinesini çıkarmak için kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü temele yuvarlanan makinenin altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Vinç operatörü kaza sırasında kumanda bölümündeydi. 20 metre derinlikteki ankaj makinesini vinç ile yukarı çıkarmaya çalışıyordu.

Bu sırada ağırlığın etkisi ile vinç bağlı olduğu kamyonetle temele düştü. Çevredeki güvenlik kameraları kaza anı saniye saniye kaydetti.

Görüntülerde vinç operatörünün vincin üstüne çıkması ve vinci hareket ettirmesi görülüyor. Daha sonra ağırlığın etkisi ile dengesini kaybeden vinç, inşaatın temeline düşüyor. Vincin düştüğünü gören vatandaşlar da kaza yerine koşuyor.

Kaza sonrası inşaat çalışanları ambulan ve polis çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vinç opratörünün hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada hayatını kaybeden işçinin cenazesi itfaiye ekipleri tarafından sedye ile başka bir vincin kepçesine koyularak yukarı çıkarıldı.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından cenaze İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ulusalkanal.com.tr

Bankalarda belirsizlik Ekonomi İSDEMİR'de çelik işçisi intihar etti Ekonomi Rus Ekonomi Bakanı'ndan TL'ye yeşil ışık! Ekonomi Akaryakıta çifte zam Ekonomi