Fenerbahçe'ye kötü haber

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin ligin son haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynadığı mücadelede yaşanan kötü tezahüratlar sebebiyle PFDK'nin sarı lacivertlilere verdiği 2 maçlık cezayı onayladı.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin iki ve Mersin İdmanyurdu'nun bir maç seyircisiz oynama, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın bir maç men cezalarını onadı.

Açıklamada, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun sarı lacivertli takıma, Süper Lig'in 3'üncü haftasında Kayserispor ile yaptığı maçta, taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın aynı sezon içinde 7'nci kez gerçekleşmesi nedeniyle verdiği iki maç seyircisiz oynama ve 300 bin lira para cezalarının onandığı belirtildi.

Sarı-lacivertli takım ayrıca 33'üncü haftada Kadıköy'deki Kardemir Karabükspor maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı 1 maç cezayla beraber, 2014-2015 sezonunun ilk 3 haftasında taraftarından yoksun kalacak.

Süper Lig'in yeni ekibi Mersin İdmanyurdu'na, PTT 1'inci Lig play-off finalinde Samsunspor ile yaptığı maçta taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilen bir maç seyircisiz oynama ve toplam 102 bin lira para cezasının onandığı, yaptırımın ertelenmesi talebinin de reddedildiği açıklandı.

Kurul, PFDK'nın Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a verdiği bir maç men ve 13 bin lira para cezasına yapılan itirazı ve yaptırımın ertelenmesi talebini de reddetti.

Beşiktaş yönetimi yine stat arıyor! Spor Barcelona'dan Arda Turan açıklaması Spor Fenerbahçeli futbolcudan ilginç Aziz Yıldırım teklifi Spor Galatasaray bombayı patlatıyor Spor