Antalya Haşim İşcan Mahallesi'nde geleneksel ramazan dayanışması

Antalya’da Haşim İşcan Mahallesi’nde dayanışmanın en güzel örneği sergileniyor. "Komşu, komşunun külüne muhtaçtır" atasözünden yola çıkılarak Ramazan ayında başlatılan proje kapsamında ihtiyaç sahiplerine yemek dağıtıldı. Bu sefer ki yemeklerse şehitler anısına yapıldı.

Abone ol

Dayanışma, Türk Milleti’nin mayasında var. Onlar komşuluğun, birliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini gösteriyor. Her gün bir mahalle sakininin yaptığı yemekler, 30'dan fazla haneye ve vatandaşa ulaştırılıyor.

Türk Milletinin büyük dayanışma kültürünün canlandığı yer Antalya’nın Haşim İşcan Mahallesi. Burada vatandaşlar, ‘komşuluk ölmemiş’ dedirten sıcak mahalle ve insan ilişkileriyle yaşıyor.

Yemekleri kimisi evinde kendisi yapıyor. Kimi mahalle sakini de malzemeleri alıp yapılmasını sağlıyor. Muhtarlık binasında yemekler özenle paketleniyor. Ardından da Mahalle Muhtarı Halil Ay ve azaları tarafından vatandaşlara dağıtılıyor.

Bu sefer ki yemekler tüm şehitlerimiz anısına yapıldı.

Mahalle Muhtarı Halil Ay, öncülüğünü yaptığı proje ile ilgili Ulusal Kanal'a konuştu.

Tokat'ta deprem Yurt Bakan Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs açıklaması Yurt Adana'da silahlı saldırıda 3 kadın yaralandı Yurt Deniz salyası nedir? Deniz salyası zararlı mı? Deniz Salyası nerelerde görülür? (müsilaj) Yurt