Dursun Çiçek'in tazminat talebine ret

CHP milletvekili Dursun Çiçek'in, Ergenekon ve Balyoz davaalarında tutuklu olduğu süreçte, tahliye kararlarını gerekçesiz olarak reddeden hakimlere açtığı dava reddedildi. Adliye önünde açıklama yapan Çiçek, cezaevinde manevi işkenceye maruz kaldığını belirtti, "milletvekili olarak mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Emekli Albay Dursun Çiçek'in eski özel görevli hakimler aleyhinde açtığı tazminat davası karara bağlandı.

Ergenekon ve Balyoz davalarında hakkındaki yakalama, tutuklama ve tutukluluk halinin devamı kararlarına yaptığı itirazların gerekçesiz olarak reddedildiğini belirten Çiçek, 6 eski özel görevli hakime tazminat davası açmıştı.

Mahkeme davayı usul yönünden reddetti. Kararda, "hakimlerin uygulamalarından dolayı kişilere değil, devlete dava açılması" gerektiği belirtildi.

Adliye çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlyan Çiçek, cezaevinde manevi işkenceye maruz kaldığını belirtti.

ulusalkanal.com.tr

PKK'nın yeni taktiğine karşı 81 ile yazı gönderildi: O araçlarla bombalı eylem yapılacak Gündem Perinçek ile Kılıçdaroğlu görüştü! Görüşme sonrası Vatan Partisi'nden açıklama Gündem Şemdinli halkı teröre karşı yürüdü Gündem Teröristler karakola saldırdı! Çatışma devam ediyor! Gündem