Yapılan itiraz reddedildi

Balyoz davasında verilen "yeniden yargılama" talebinin reddine ilişkin itirazlar üst mahkeme tarafından reddedildi. Mahkeme kararında, dosyalardaki sahte dijital delilleri ve TÜBİTAK'ın "sahte" dediği 5 No'lu hard diski görmezden geldi.

Abone ol

Balyoz tutuklusu komutanların yaptığı "yeniden yargılama" talebinin reddine yapılan ilişkin itiraz üst mahkeme tarafından oybirliğiyle kesin olarak reddedildi.

Emekli Orgeneral Çetin Doğan, MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan ve emekli Tümgeneral Recep Rıfkı Durusoy'un da aralarında bulunduğu 92 komutan avukatları aracılığıyla 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne itiraz etmişti.

Mahkeme "yeniden yargılama" talebinin reddine yapılan itirazı reddetti.

Mahkemenin verdiği 7 sayfalık kararda, TÜBİTAK'ın 5 Nolu Harddisk için verdiği "sahte" raporu görmezden gelindi. Mahkeme, dosyadaki dijital delillerin ve 5. No'lu hard diskin hükme esas alınan delil sayılmadığı gerekçesiyle itirazları reddetti.

ulusalkanal.com.tr

Paylaşılan Tweetler suç delili oldu Gündem Abdullah Gül’ü kardeşi ile korkuttular Gündem Genelkurmay'daki Dış Güvenlik zirvesi Gündem Gladyo Emniyet’ten MİT’e taşınıyor Gündem