Seda Akgül'den flaş ayrılık! Söylemezsem Olmaz programından o da ayrıldı

Beyaz TV'de ekranlara gelen ve Seren Serengil ile Seda Akgül'ün sunucu kadrosuna yeni katıldığı programda yeni bir ayrılık daha yaşandı.

Abone ol

Beyaz TV'de hafta içi her sabah Bircan Bali, Seren Serengil ve Seda Akgül tarafından sunulan programda Seda Akgül, sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını açıkladı.

Son olarak hastaneden fotoğraf paylaşan ve sevenlerini korkutan Seda Akgül, eklem ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıklamıştı.

Seda Akgül, programdan ayrıldığını ise bir basın açıklaması ile duyurdu. Akgül'ün açıklaması şöyle:

Ben zor şartlar altında görev yapıyordum; Çeşme'ye yerleşmiştim. Anne ve babam yaşlı onlara bakmam gerekiyor ve tekrar işe dönüyordum. Ancak bu hafta sokağa çıkma yasağına takıldık. Şu anda bu işin ciddiyeti bu kadar önemliyken maalesef programımız kısacık bir ara vermezken ben öncelikle ailemin sağlığını riske atmak istemiyorum çünkü gidip geliyorum.

İkincisi de gerçekten sevgi ve meslek arasında düşünürsek; mesleğimi de seviyorum ama 22 yıldır yalnız yaşıyorum. Ama bu günler sevginin, aile olmanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 2 gün önce de ben serum almıştım çünkü apart otelde kalıyorum beslenmeme de dikkat edemiyorum. Sizlerden özür diliyorum. Ben bir ay önce bu kadar ciddi düşünmemiştim. Keşke zaruri olmayan programlar ara verebilse...

Seda Sayan'ın makyajsız ve filtresiz fotoğrafı görenleri büyüledi Yaşam Ölüm tehdidi alan AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin neden tehdit ediliyor? Yaşam Öykü Karayel'den karantinada aşk paylaşımı Yaşam Fikret Kuşkan'ın eski eşi Bahar Kerimoğlu kimdir? Yaşam