Hangi bankalar batacak?

Abone ol

Aydınlık gazetesi yazarı Selahattin Önkibar, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ''Fuat Avni'' sahte isimli hesaptan, "Ali Babacan 10 bankayı yakın izlemeye aldırdı." paylaşımını köşesinde değerlendirdi.

Önkibar, "Hayali bir internet figürünün soyut bir iddiası ile piyasalar alt-üst oluyor ise ekonomimizin güçlülüğü ya da istikrarından nasıl söz edilebilir?" dedi.

Önkibar'ın ilgili bölümü şöyle:

Pek çok şeyi önceden bildiği kanıtlı olan Fuat Avni'nın sanal medyadaki son bombası şu oldu:

-"Ali Babacan 10 bankayı yakın izlemeye aldırdı."

İlginçtir bu haber piyasalar tarafından satın alınmaya devam ediliyor.

İki gündür borsa düşerken, dolar çıkışını sürdürüyor!

Bu tablonun okuması ekonominin bıçak sırtında olması değil midir?

Hayali bir internet figürünün soyut bir iddiası ile piyasalar alt-üst oluyor ise ekonomimizin güçlülüğü ya da istikrarından nasıl söz edilebilir?

Bu arada bir kamu bankamızın ABD'deki şubesine yapılan FED baskını işaret fişeğini andırıyor zira malum ABD Adalet Bakanlığı 3 kamu bankamızı kara para ve ambargoyu delme suçlamaları bağlamında soruşturuyor. Eğer oradan iddia edildiği gibi birkaç milyar dolarlık cezalar gelirse batacağı söylenen bankalara devlet bankaları da eklenecektir ki bunun adı beklenen kıyamet günüdür.

ulusalkanal.com.tr

Çalışma Bakanı’ndan akıllara zarar açıklama Ekonomi Soma'nın çocukları Darüşşafaka'da okuyacak Ekonomi Bu fotoğraflar delil oluşturuyor! Ekonomi 'Kelle koltukta çalışıyoruz' Ekonomi