İzmir valisi Bilal toplantısında

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve TÜRGEV yönetim kurulu üyesi Bilal Erdoğan'ın Diyarbakır'dan sonra İzmir, Balçova Kaya Termal'deki imam hatip müdürleriyle yaptığı toplantıya İzmir Valisi Mustafa Toprak'da katıldı.

Resmi bir sıfatı olmayan Bilal Erdoğan'ın 'inançlı nesil' istemek için imam hatip müdürleriyle bir araya geldiği toplantıya katılan Vali Mustafa Toprak İzmir'in en önemli yatırımı olarak gösterilen Fuar İzmir'in açılış törenine katılmaması tepki çekmişti. Toprak ise törene katılmaması üzerine yapılan eleştirilere ilginç bir cevap vererek:' Aynı anda iki tarafta bulunmayı sağlayan bir teknoloji henüz oluşturulmadı' demişti. Vali Mustafa Toprak'ın açılış sırasında İzmir'e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya eşlik ettiği öğrenilmişti.

İzmir Valisi Mustafa Toprak daha öncede bir çok uygulamasıyla hükümete yakın olmakla eleştirilmişti. İzmir'de, Vali Toprak'ın sık sık AKP'li milletvekilleri ve bakanlarla bir araya gelmesi de eleştirilere sebep olmuştu. İzmirliler, 'AKP'liler nerede Vali Toprak Orada' tespitinde bulunarak: Devletin bakanları çeşitli programlar için İzmir’e geldiklerinde, bir valinin bakanlara ya da belediye başkanlarına eşlik etmesi görevi gereğidir ama AKP milletvekilleriyle birlikte ilçeleri, ilçelerin AKP teşkilatlarını ziyaret etmek, AKP’nin törenlerine katılmak devletin valisinin görevi değil, olsa olsa AKP için çalışan bir valinin görevidir.Vali Mustafa Toprak, bu gidişle yalnızca AKP’nin gönlünde yaşayacak, çünkü hiçbir zaman İzmir halkının valisi olmayı beceremedi. Zaten bunu istediğini de hiç sanmıyorum' ifadelerinde bulunmuştu.

ulusalkanal.com.tr

Mimarlar: Ak Saray para yutan kara delik oldu! Gündem Görmüyor olamazsınız Gündem Ankara'da şimdi de dinozor heykeli Gündem Avrupa'da dinleme skandalı! Gündem