23 Nisan'da çocukları hedef alan skandal paylaşım

Kadıköy ve Şişli Kent Konseyleri'nden çocukları hedef alan skandal paylaşım. Çocukları eşcinsel olan ve olmayan diye nitelediler. Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanı Osman Erbil ve Şişli İlçe Başkanı Ersoy Akalın'dan paylaşıma tepki gösterdi

Abone ol

Kadıköy ve Şişli Kent Konseyi LGBTİ+ Meclisi sosyal medya hesabından çocukları hedef alan skandal bir paylaşım yaptı. Vatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanı Osman Erbil yapılan paylaşıma tepki gösterdi.

Çocukların eşcinsel olan ve olmayan diye nitelendirilmesine tepki gösteren Erbil, vatandaşları Kadıköy Kent Konseyi’ni protesto etmeye çağırdı. Erbil, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’na “Bu rezeletten haberiniz var mı?” sorusunu yöneltti.

Aynı rezaleti Şişli Kent Konseyi'nin de yaptığını belirten Osman Erbil, "CHP'li belediyelerin yönetimindeki Kent Konseylerinde HDP etkisini sorgulama zamanı gelmedi mi?" dedi.

Erbil daha sonra Kadıköy Kent Konseyi Genel Sekreteri İkbal Polat’tan gelen yanıtı sosyal medya hesabından paylaştı.

İkbal Polat’tan gelen yanıtta “Bu paylaşım konseyin bilgisi dahilinde değildir. LGBTİ'lerin paylaşımıdır. Konsey Yürütme Kurulu, paylaşımndan haberi olmayıp sizin gibi sosyal medyadan bilgi sahibi oldu. LGBTİ'ler kendi çocukluklarında yaşadıkları zorbalıklar yüzünden bunu yaptıklarını söylüyorlar. Çocukken yaşadıkları, deneyimledikleri istismar ve ayrımcılığa karşı tepki olarak yapmışlar. Bilginize, sevgilerimle” ifadeleri yer aldı.

VATAN PARTİSİ ŞİŞLİ'DEN TEPKİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vatan Partisi Şişli İlçe Başkanı Ersoy Akalın, "23 Nisan’da, çocukları eşcinsel olan ve olmayan diye ayrıştırılması kabul edilemez! Geleceğimizi emperyalizmin yarattığı yabancılaşmaya, kurban etmeyeceğiz! @muammerkeskin75 çocuklarımız üstünden yaratılmaya çalışılan ayrıştırma ve yozlaşmaya müdahale etmeniz dileğiyle." dedi.

Akalın, "Bu ahlaksız çıkış, çocuk haklarına karşı bir saldırıdır. Tamamen iç çatışmaları her zeminde körüklemek amacındadır. Yasalarımıza göre suçtur. @SisliKent_2016 çocuklarımız üstünden yapılan bu ayrıştırmaya müdahale etmelidir." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

BTP Genel Başkanı belli oldu Gündem Mehmetçik görev yerlerinde İstiklal Marşı okudu Gündem TGB'den 23 Nisan özel yayını Gündem Almanya'daki Türk vatandaşlarının yurda dönüşleri tamamlandı Gündem