'Mustafa Selanik' gözaltına alındı

Twitter'da "Ankara Kuşu" kullanıcısı Oktay Yaşar'ın FETÖ şüphesiyle gözaltına alınmasının ardından "Mustafa Selanik" isimli Twitter hesabını yöneten Mesut Aykın da gözaltına alındı. .

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sosyal medya yapılanmasına yönelik operasyonda, "Mustafa Selanik" ve "Türkiye Gerçekleri" adlı hesapları kullandığı tespit edilen Mesut Aykın gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, sosyal medyada "Mustafa Selanik" ile "Türkiye Gerçekleri" adlı hesapları kullandığı ve İstanbul'da olduğu belirlenen Mesut Aykın hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Avcılar'da bir eve düzenlenen operasyonda, Mesut Aykın gözaltına alındı.

Şüphelinin üzerinde ve evde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda dijital malzeme ve dokümana el konuldu.

Mesut Aykın işlemlerin ardından Ankara'ya gönderildi.

Sağlık Bakanı Koca, Prof. Dr. Feriha Öz için başsağlığı diledi Gündem Ünlü sosyal medya uygulaması Türkiye'yi hedef gösteren yabancı kaynaklı binlerce hesabı sildiğini açıkladı Gündem İstanbul Rum Patrikliği ve İstanbul Süryani Kadim Vakfı'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağış Gündem THY Genel Müdürü Ekşi'den iptal seferlerin bilet iadeleri hakkında açıklama Gündem