ATA AÖF ara dönem vize sınav sonuçları açıklandı! (ATA AÖF sonuç sorgulama)

ATA AÖF sonuçları için bekleyiş nihayet son buldu. AÖF sonuçlarının açıklandığı, Atatürk Üniversitesi’nin resmi sitesi üzerinden duyuruldu. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı Sınav Sonuçları başlıklı yazının altında sonuçlara ilişkin detaylı bilgi verildi. İşte, AÖF sonuç sorgulama ekranı!

Abone ol

ATA AÖF sınav sonuçlarının ne zaman sonuçlanacağına dair soru işaretleri bugün itibariyle son buldu.

Atatürk Üniversitesi'nin resmi sitesindeki duyuru bölümünden AÖF sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı Sınav Sonuçları başlıklı yazının altında sonuçlara ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

Değerli Öğrencilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı Sınav sonuçları ilan edilmiştir. Sınav sonuçlarınıza obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi, bütünleme sınavına gireceklere ilişkin de bir duyuru yayımladı. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı Sınav Merkezi Değişikliği adıyla yayımlanan duyuruda öğrencilerin güz gönemi bütünleme sınavı için sınav merkezi değişikliklerinin 30 Ocak 2017 Pazartesinden itibaren 01 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 23:59’a kadar yapılması gerektiği bildirildi. AÖF ATA bütünleme sınavıyla ilgili şu ifadeler kullanıldı; “Sınav merkezi tercihini belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin, sınav merkezi tercihleri, sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir ve daha sonra değişiklik yapılmayacaktır. Ayrıca Engelli öğrencilerimiz için engel durumlarını güncellemeleri önem arz etmektedir. 30 Ocak 2017 – 01 Şubat 2017 tarihlerinden sonra herhangi bir sınav merkezi değişikliği yapılmayacaktır.”

ulusalkanal.com.tr

Yasin Birinci, herkese örnek olacak bir projeyi hayata geçirdi Sağlık Küçük hastalar için “bisikletli“ tedavi süreci Sağlık Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden okullara bu uyarı gönderildi Sağlık Kanser hücrelerini yok eden 3 bileşik buldu Sağlık