İSO Başkanı: Üretimi odağımıza almalıyız

İş ve finans dünyası, İstanbul'da bir araya geldi. CFO Summit toplantısında, Türkiye'nin ekonomisindeki dalgalanmalara değinildi. Konuşmacılar, özellikle üretim ve finans dünyasının birleşmesi gerektiğini ifade etti. Düzenlenen panelde "Kardan feragat etme dönemi" vurgusu yapıldı.

Abone ol

Türkiye ekonomisindeki kötü tablo ve dalgalanmalar iş ve finans dünyasını yakından ilgilendiriyor. Tüm sektörler bir arayış içinde.

İş ve Finans dünyasının liderleri İstanbul'da düzenlenen CFO Summit’te buluştu. Yurtiçi ve küresel belirsizlik ortamında piyasaları ve yatırım enstrümanlarını analiz etmek her zamankinden daha zor durumda. Zirvenin açılış konuşmasını yapan İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, "üretimden kopuk" politikalardan uzak durulması gerektiğini söyledi.

Bahçıvan, Türkiye ekonomisine ilişkin karamsar bir tablo çizdi.

İSO Başkanı, üretim ve finans dünyasının birleşmesi gerektiğini vurguladı.

Zirvede düzenlenen panelde sektör temsilcileri önemli vurgular yaptı. Gıda, otomotiv, sağlık, iletişim ve bankacılık gibi önemli sektörlerin temsilcileri konuştu.

Gıda sektörünün önemli temsilcilerinden Levent Yüksel, ekonomideki zorluklardan bahsetti. "Kârdan feragât edilmesi gerektiğini" berlitti.

Yüksel, mevcut şartların korunması gerektiğini ifade etti.

Paneldeki konuşmacılardan avukat Eren Kurşun ise kurdaki dalgalanmara dikkat çekti.

ulusal.com.tr

Türk tarımı özelleştiriliyor Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Türkiye İttifakı" çıkışı Gündem Vatan Partisi Öncü Gençlik 25'inci yılını kutladı Gündem Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan seçim, YSK, Suriye, ABD ve kıdem tazminatı fonu açıklaması Gündem