Golsüz,tatsız,olaysız...

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin randevusundan galip çıkmadı. İzleyenlere fazla keyif vermeyen mücadele 0-0 sona ererken, son yıllardaki maçlara göre oldukça sakin geçmesi karşılaşmanın olumlu yönü oldu.

Abone ol

Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin randevusundan galip çıkmadı. İzleyenlere fazla keyif vermeyen mücadele 0-0 sona ererken, son yıllardaki maçlara göre oldukça sakin geçmesi karşılaşmanın olumlu yönü oldu.

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında karşı karşıya geldi. Gergin geçmesinden endişe edilen maç oldukça sakin geçerken, iki takım da futbol adına bekleneni veremedi.

Trabzonspor, ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor ile oynadığı maçın ilk 11'ine göre 5 oyuncu değişikliğine gitti. Yeni transferlerden Waris ve Yatabare ilk kez bordo-mavili formayı giymiş oldu.

Halilhodziç, savunmanın sağında Bosingwa'nın yokluğunda Salih Dursun, stoperde Mustafa Yumlu'nun yerine Mustafa Akbaş'a görev verdi. Orta alanda Kayseri Erciyesspor maçında sahaya çıkan Mehmet Ekici, bu kez yedek kulübesinde oturdu.

Fenerbahçe'de ise A Milli Takım'ın İzlanda ile oynadığı karşılaşmada ayak parmağından sakatlanan ancak takımla son çalışmaya katılarak Trabzon'a götürülen Caner Erkin, kendini iyi hissedince, ilk 11'de sahaya çıktı.

Sarı-lacivertli takımda geçen haftaki Kardemir Karabükspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Alves, Kadlec'in yerine, sakatlığı bulunan Meireles'in yerine de Diego oynadı.

Kardemir Karabükspor maçında ikinci yarı oyuna giren Diego, sarı-lacivertli takım forması altında ilk kez 11'de sahada görev yaptı.

Sarı-lacivertli takımda cezalı Volkan Demirel, sakatlıkları süren Raul Meireles ve Egemen Korkmaz olmak üzere 3 eksik oyuncu yer aldı.

Hiç şüphe yok ki sarı lacivertlilerde gözler Diego'nun üzerinde olacaktı.

4'lü orta sahanın her tarafından oynayabilen, ofansif açıdan yerinde durmayan bir oyuncu olan Diego'nun bu zorlu deplasmanda savunmada zaafiyete yol açıp açmayacağı da merak edilen bir başka olaydı.

Gergin geçmesinden endişe edilen maç oldukça sakin geçerken, iki takım da futbol adına bekleneni veremedi.

Golsüz mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Fenerbahçe puanını 4'e yükseltirken, ikinci maçında da beraberlik yaşayan Trabzonspor 2 puana çıktı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ise saha zemininin bozukluğundan yakındı.

Trabzonspor ara vermedi! Spor Şampiyonlar Ligi Başlıyor! Spor Aslan devler ligi arenasında Spor Kartal Galibiyet Peşinde Spor