CHP'yi işgal hazırlığı

Yerel seçimlerin ardından CHP hakkında ilginç bir kampanya başlatıldı. Sosyal medyada "OccupyCHP" adıyla örgütlenen bir grup, CHP Genel Merkezi'ni işgal çağrısında bulundu. Yönetim, "Gençlerin işgaline izin verilmesi" kararı aldı. Hareketin amacı, "CHP'yi geçmişinden bağımsız hale getirmek" olarak açıklandı. Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ise "İşgalinizi dört gözle bekliyoruz, dükkan sizin gençler" dedi.

Abone ol

Yerel seçimlerin ardından CHP'yle ilgili sosyal medya üzerinden bir kampanya başlatıldı.

"OccupyCHP" adını kullanan gençler, "CHP'yi işgal et" sloganıyla harekete geçti. 12 Nisan Cumartesi günü, CHP Genel Merkezi önünde toplanma kararı alındı.

Hareketin amacı, "CHP'yi değiştirmek" olarak açıklandı. Occupy CHP hareketinin Ankara'daki temsilcilerinden Doruk Ayar, "CHP'yi daha özgürlükçü, geçmişinden bağımsız bir hale getirmek istiyoruz" dedi.

Hareketin içinde yer alan gençler, uzun süre kullanılan bilgisayarların formata ihtiyaç duyduğunu hatırlatarak, "biz de CHP’ye format atmak istiyoruz" ifadelerini kullandılar. Hareket, CHP'nin kendi içinde değişimi gerçekleştiremeyeceği iddiasında.

CHP'yi işgal hazırlığındaki gençlerin hiçbirinin parti üyesi olmadığı öğrenildi.

CHP Genel Merkez yönetiminden de OccupyCHP hareketine destek geldi. Yönetim, "Gençlerin işgaline izin verilmesi" kararı aldı.

Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da "İşgalinizi dört gözle bekliyoruz, dükkan sizin gençler" şeklinde bir tweet atarak harekete desteğini açıkladı.

Öte yandan CHP Parti Meclisi, yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere 18 Nisan'da toplantı yapacak. CHP MYK üyelerinin hazırladığı raporlar da Parti Meclisi'nde masaya yatırılacak.

ulusalkanal.com.tr

PKK yasa istiyor! Gündem Doğu Perinçek AİHM Zaferi Ödülü Alacak Gündem İzmir Askeri Casusluk'ta 15 tahliye istemi Gündem Umut davasında yeni gelişme Gündem