Şike Davası'nda sil baştan

Fenerbahçe camiasının kulüp yönetimi ve yüz binlerce taraftarla başlattığı "Adalete Fener Yak" direnişi sonuç verdi. Şike kumpası da çöktü. Kumpasın çöküşünü belgeleyen karar İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nden geldi. Mahkeme, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıklar hakkındaki hükümlerin infazını durdurdu. Mahkeme, yeniden yargılama yapılmasına karar verdi.

Abone ol

Balyoz Davası'ndaki tahliyelerin ardından Şike kumpası da çöktü. Fenerbahçe yönetimi ve yüzbinlerce taraftarın "Adalete Fener Yak" direnişi başarıya ulaştı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi davada yeniden yargılama kararı aldı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer sanıkların talebini değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, kararını akşam saatlerinde açıkladı.

Mahkeme, kapatılan özel görevli mahkemenin verdiği ve Yargıtay'ın onadığı hapis cezalarının infazını durdurdu. Mahkemenin infazını durdurduğu kişiler arasında Aziz Yıldırım ve İlhan Yüksel Ekşioğlu da bulunuyor. Bu kararla Yıldırım ve diğer sanıkların yeniden hapse girmesinin önüne geçildi.

Mahkeme, Yıldırım ve Ekşioğlu'nun aralarında bulunduğu 6 sanık açısından yeniden yargılama yapılmasına karar verildi.

Yeniden yargılama kararı oy çokluğu ile alındı. Mahkeme Başkanı Metin Tamirci, sadece başvuranların değil tüm sanıkların yeniden yargılanmasına karar verilmesi gerektiğine işaret etti.

ulusalkanal.com.tr

Devler Ligi eşleşmeleri belli oldu Spor Brezilyalılar Dünya Kupası'na işte böyle tepki gösterdi Spor Galatasaray en somut adımı attı Spor Gana ve Almanya puanları paylaştılar Spor